Ajuntament de Reus

GTranslate

SÒL I HABITATGE

La divisió d'Habitatge de REDESSA ha estat la promotora, per encàrrec de l'Ajuntament de Reus, dels habitatges de lloguer de les promocions de Mas Bertran I i II, Granja Massó i La Patacada i ha desenvolupat diferents sectors industrials, com el del Tecnoparc. També ha realitzat accions singulars com el Gaudí Centre, el Casal de la Dona o el Centre Cívic de La Patacada.

L'entitat, de marcat caire social i de servei als ciutadans, centra la seva activitat en facilitar l'accés a l'habitatge, oferir espais de desenvolupament econòmic generadors de llocs de treball i la creació d'espais de convivència, d'acord als encàrrecs de l'Ajuntament de Reus.

PROMOCIONS DISPONIBLES DE LLOGUER

GRANJA MASSÓ

La promoció ubicada al C/ Comunitat de Múrcia, 4 de Reus (Granja Massó), consta d’un edifici amb planta baixa i tres plantes destinades als habitatges (4 habitatges per planta). Hi ha 10 habitatges amb aparcament vinculat, a més de 3 aparcaments per moto.
Hi ha 16 habitatges de tipologia “loft” (hi ha un espai que està habilitat com a dormitori). Els habitatges en planta baixa tenen un pati d’us exclusiu dels habitatges. La superfície útil va des de 31,20m2 a 36,90m2.

MAS BERTRAN

La promoció ubicada al C/ Pintor Fuster, 75-81 de Reus (Mas Bertran I), consta d’un edifici amb planta baixa i dos plantes destinades als habitatges (10 habitatges per planta) amb aparcament (en superfície *) vinculat tots els habitatges.
Hi ha 30 habitatges, un dels quals està adaptat a persones amb minusvalidesa. Tots els habitatges són de dos habitacions menys l’adaptat que és d’una habitació. Els habitatges en planta baixa tenen un pati d’us exclusiu dels habitatges. La superfície útil va des de 42,49m2 a 49,90m2.
(*) Una vegada acabada la promoció de Mas Bertran II, els aparcaments estaran en el soterrani de l’edifici.

La Patacada

La promoció de La Patacada consta de pisos d’entre 40 i 60 m2 amb preinstal·lació d'aire condicionat i cuina americana (amb forn i vitroceràmica). Són 46 habitatges, d'una o dues habitacions, als quals s'accedeix pel carrer Alt del Carme, 53-55. El preu del lloguer oscil·la entre els 300 i els 398 € al mes i tots els habitatges disposen d'aparcament i traster vinculat, inclòs en el preu. Actualment aquesta promoció no disposa d’habitatges disponibles.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tant si ets un emprenedor com si la teva empresa ja està consolidada et podem ajudar. Contacta amb nosaltres al telèfon +34 977 300 304, per email a redessa@redessa.cat o mitjançant el següent formulari.

DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar